Yandex Metrica

Milyoner'de duygusal anlar: Yarışmacının 'Mehmetçik' anısı Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı!

ATV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar yaşandı. Uzun seneler TSK'nın ambulans uçağında görev yaptığını belirten yarışmacı Canan Esin Sağlam, Mehmetçikle olan bir anısını izleyicilerle paylaştı. Makedonya'dan yaralı uzman çavuşları getirdikleri sırada, Türk askerinin kendisini görünce çok mutlu olduğunu dile getiren Sağlam, ''Orada yabancı dil bilemedikleri için dertlerini anlatamamışlar, beni görünce çok mutlu oldular. Başarıyla nakletmiştik. Havada hayati tehlikesi olan kişileri döndürdüğümüz zamanlar oldu. Gazilerimizi taşırken bir abla şefkatiyle ellerini tutarak vatan sana minnettar, şimdi topraklarımıza gidiyoruz diyordum. Onların da bunu duyunca tansiyonları ve nabızları düzeliyordu." dedi. O anları dinleyen başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise anlatılanlar üzerine gözyaşlarını tutamadı. Duygu dolu dakikalar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Multimedya

23.01.2024, 22:59

ATV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar yaşandı. Uzun seneler TSK'nın ambulans uçağında görev yaptığını belirten yarışmacı Canan Esin Sağlam, Mehmetçikle olan bir anısını izleyicilerle paylaştı. Makedonya'dan yaralı uzman çavuşları getirdikleri sırada, Türk askerinin kendisini görünce çok mutlu olduğunu dile getiren Sağlam, ''Orada yabancı dil bilemedikleri için dertlerini anlatamamışlar, beni görünce çok mutlu oldular. Başarıyla nakletmiştik. Havada hayati tehlikesi olan kişileri döndürdüğümüz zamanlar oldu. Gazilerimizi taşırken bir abla şefkatiyle ellerini tutarak vatan sana minnettar, şimdi topraklarımıza gidiyoruz diyordum. Onların da bunu duyunca tansiyonları ve nabızları düzeliyordu." dedi.

O anları dinleyen başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise anlatılanlar üzerine gözyaşlarını tutamadı. Duygu dolu dakikalar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading