Yandex Metrica

Milas Yanıyor! Alevler Bodrum'a ulaştı

Milas'da çıkan orman yangını Bodrum'un merkezine doğru ilerliyor. Ekiplerin en büyük korkusu Milas'da çıkan yangının Bodrum merkeze ulaşması olarak görülüyor. Çok fazla yerli yabancı turist bulunduğu Bodrum'da olası bir yangın çok sayıda vatandaşın tahliyesini gerektirebilir.  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Çökertme’den bir video çekerek son durumu aktardı. ALEVLER ÇÖKERTME'YE GELİYOR Tokat, „Şu anda yangın Çökertme’nin hemen yanındaki sırtlarda yoğun bir şekilde devam ediyor. Rüzgârın etkisiyle de Çökertme’ye doğru geliyor. Tabii burada acil müdahale ihtiyacı var. Biraz önce kaymakamla ve diğer yetkililerle görüştük. Buraya arazöz desteğiyle birlikte helikopterlerin, hatta uçakların yeniden devreye girmesi gerektiğini söyledik. Helikopter geldi ama uçakları bekliyoruz. Uçak desteğiyle biraz daha rahatlayabilir“ diye konuştu.

Multimedya

23.01.2024, 22:47

Milas'da çıkan orman yangını Bodrum'un merkezine doğru ilerliyor. Ekiplerin en büyük korkusu Milas'da çıkan yangının Bodrum merkeze ulaşması olarak görülüyor. Çok fazla yerli yabancı turist bulunduğu Bodrum'da olası bir yangın çok sayıda vatandaşın tahliyesini gerektirebilir. 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Çökertme’den bir video çekerek son durumu aktardı.

ALEVLER ÇÖKERTME'YE GELİYOR

Tokat, „Şu anda yangın Çökertme’nin hemen yanındaki sırtlarda yoğun bir şekilde devam ediyor. Rüzgârın etkisiyle de Çökertme’ye doğru geliyor. Tabii burada acil müdahale ihtiyacı var. Biraz önce kaymakamla ve diğer yetkililerle görüştük. Buraya arazöz desteğiyle birlikte helikopterlerin, hatta uçakların yeniden devreye girmesi gerektiğini söyledik. Helikopter geldi ama uçakları bekliyoruz. Uçak desteğiyle biraz daha rahatlayabilir“ diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading