Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zor günler geçiren Danla Bilic: Büyük bir boşluğa düştüm

Zor günler geçiren Danla Bilic: Büyük bir boşluğa düştüm

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde uzun süredir baktığı kedisinin ölümüyle yıkıldı. Sarıyer'de objektiflere takılan fenomen, üzüntüsünü dile getirdi.

Magazin

29.03.2024, 00:59

YouTube'de çektiği videolar ile ünlü olan Danla Bilic, sık sık açıklamalarıyla ve özel hayatıyla gündemde.  Fenomen isim, önceki gün yaptığı paylaşımla bir süredir baktığı kedisinin öldüğünü duyurmuştu. Bilic, şu sıralar kedisinin ölmesi nedeniyle zor günler geçiriyor.

Sarıyer'de AVM turuna çıkan Danla Bilic, objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla sohbet edip yemek yiyen fenomen, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

"ÇOCUĞUM GİBİ SEVİYORDUM"

Acısını gazetecilerle paylaşan Bilic,  "Çocuğum gibi seviyordum kedimi. Maalesef kaybettim. Çok üzüldüm, toparlanmaya çalışıyorum. Hayvanları çok seviyorum, Kedimin ölümüyle yıkılıp, büyük bir boşluğa düştüm ama inşallah atlatacağım" ifadelerini kullandı. 

"YENİ BİR ARKADAŞ EDİNMEYECEĞİM"

Yeniden hayvan sahiplenmeyi düşünmediğini dile getiren Danla Bilic, "Evde beş kedim daha var. O yüzden yeni bir arkadaş edinmeyeceğim. Şimdilik evdekilerle yaşamaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading