Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zeynep Bastık'tan ayrılık açıklaması: Eş olmayı beceremedik

Zeynep Bastık'tan ayrılık açıklaması: Eş olmayı beceremedik

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de Tolga Akış ile evlendikten bir yıl sonra boşanan şarkıcı Zeynep Bastık, "Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Bebek sahibi olmayı istiyorum. En büyük hayallerimden biri. Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştireceğim." dedi.

Magazin

29.02.2024, 04:37

2021 yılında Tolga Akış ile evlendikten yaklaşık bir sene sonra boşanma kararı alan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Habertürk'e yaptığı açıklamada evliliğin neden bittiğini anlattı.

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de dünyaevine giren 29 yaşındaki ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, "Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik" dedi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

''EŞ VE SEVGİLİ OLMA DURUMU BİTTİ''

Temmuz ayında Tolga Akış ile evliliğini bitiren Zeynep Bastık, ''Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık'' ifadelerini kullandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

''EVLİLİK ZOR''

Evlilikleri yürütmenin zor olduğunun altını çizen 29 yaşınkü ünlü isim, "Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum. Evlilik değerlerini koruyarak kurumu devam ettirmek zor" dedi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

''BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM''

Anne olmayı hayal ettiğini belirten şarkıcı "Bebek sahibi olmayı istiyorum. En büyük hayallerimden biri. Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştireceğim" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading