Zerrin Özer gençliğine seslendi: Hayata Türkiye'de başlama, Amerika'ya yerleş!

Zerrin Özer gençliğine seslendi: Hayata Türkiye'de başlama, Amerika'ya yerleş!

Usta sanatçı Zerrin Özer katıldığı televizyon programında hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Evlilik konusunda açıklamalarda bulunan Özer Türkiye'de yaşam konusunda tartışma yaratacak şeyler söyledi. Sanatçıya Kerim Tekin ile aşk yaşayıp yaşamadığı da soruldu. 

Geçtiğimiz yaza ‘Basit Numaralar’ isimli şarkısıyla damga vuran usta şarkıcı Zerrin Özer, Gel Konuşalım programında özel hayatıyla ilgili hiç bilinmeyen şeyler anlattı. 

67 yaşındaki şarkıcı "Bugünkü aklı olsa genç Zerrin Özer'e ne söylerdin?" sorusuna tartışma yaratacak bir cevap verdi.

"Hayata kesin Türkiye'de başlamaması gerektiğini söylerdim." diyen Özer "Amerika'ya yerleşmesini söylerdim. Keşke Z kuşağı olsaydım. Z kuşağının hepsini çok seviyorum. Hiç tavizleri yok." cevabını verdi. 

"BU AKLIM OLSAYDI ASLA EVLİLİK YAPMAZDIM"

Zerrin Özer aşk konusuna da değindi. 

"Hayatımda kimse yok. Bunu bilemem, yarının ne getireceğini bilemem." ifadesini kullanan şarkıcı yaptığı evliliklerden ise çok pişman olduğunu aktardı. 

"Bu aklım o zamanlarda olsaydı asla evlilik yapmazdım." dedi.

İŞTE EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI

Hayattaki pişmanlığından da şu sözlerle bahsetti usta şarkıcı:

"Anne olmadığım için çok pişmanım. Yaşadığım en büyük pişmanlık çocuk yapmamak. Bana benzer miydi, ben nasıl bir anne olurdum merak ediyorum."

Hayatta en sevdiği şeyin sevgi olduğunu aktaran Zerrin Özer "Annem ve babam ben çok küçükken boşandılar. Anne baba kavgalarıyla büyüdüm. Babamızdan korkardık. Bunlar çok yanlış şeyler. Annem, babamla görüşmemizi engelledi. Hiçbir zaman bir evladı annesinden babasından ayıramazsın. Ben baba sevgilisi olmadan büyüdüm." açıklamasında bulundu. 

ESKİ GÜNLERİ ÖZLÜYOR

80'leri 90'ları çok özlediğini ifade etti ünlü isim. 

"O zamanlar daha gerçek daha sahiydi. Ne mutluyum 80 senesini ve 90 senesini yaşadım. Müzik olarak çok güzel yıllardı" ifadesini kullandı. 

Şimdilerde dinlediği şarkıcıları da açıkladı.

Zerrin Özer "Işın Karaca'yı çok severim. Onun da idolü benim. Funda Arar, Zeynep Bastık ve Mabel'i dinliyorum." dedi.

KERİM TEKİN İLE SEVGİLİ MİYDİ?

Usta şarkıcı bir dönem adının aşk iddialarına karıştığı şarkıcı Kerim Tekin ile ilgili konuştu. 

"Biz çok iyi yakın dosttuk." diyen Özer "Herkes bizi sevgili sandı katiyen böyle bir şey olmadı. Hatta kız arkadaşıyla giderken öldü. Dualarda buluşuyoruz." şeklimde konuştu. 

Avatar
Saadet Diş