Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zehra Güneş'in sosyal medya paylaşımıyla sevgilisi bakın nasıl ifşa oldu! 'Turnayı gözünden vurmuş paraya para demez artık...'

Zehra Güneş'in sosyal medya paylaşımıyla sevgilisi bakın nasıl ifşa oldu! 'Turnayı gözünden vurmuş paraya para demez artık...'

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın öne çıkan yıldızı Zehra Güneş, Eren Dişli ile fotoğraf paylaşmış ve ilişki iddiaları ayyuka çıkmıştı. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Zehra Güneş'in birçok hayranı bulunuyor ve bu ihtimalin gerçek olmamasını hayal ediliyorlardı. Fakat Güneş, son paylaşımıyla bu durumu adeta tasdikledi.

Magazin

28.03.2024, 09:28

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda hem oyunu hem de güzelliğiyle dikkatleri çeken ve Vakıfbank'ta forma giyen Zehra Güneş, yıldızı parlayan isimlerin başında geliyor. Vakıfbank, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2021 Dünya FIVB Kadınlar Şampiyonası final maçında, Imoco Volley’i 3-2 yenerek kupanın sahibi olurken, Güneş maçtan sonra plaket aldı.

Genç voleybolcular arasında güzelliği ve başarısı ile dikkatleri üzerine toplayan Zehra Güneş, aldığı plaket dışında sosyal medyadan paylaştığı kare ile gündem oldu. Eren Dişli ile adı aşk iddialarına karışan ve paylaştığı fotoğrafla bu iddiaları güçlendiren voleybolcu, bir paylaşım daha yaptı.

Güneş yapımcılığını Ertuğrul Fındık'ın, ortak yapımcılığını Eren Dişli’nin üstlendiği Two Yapım imzalı Nalan dizisinin tanıtımını paylaşıp, destek verdi. Sosyal medyadaki birçok kişi Eren Dişli'nin babasının SırmaGrup'un sahibi olmasına itafen servetine vurgu yaparak Zehra Güneş'in 'Turnayı gözünden vurmuş paraya para demez artık...' dediği gözlendi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

ZEHRA GÜNEŞ'TEN SEVGİLİSİNE DESTEK

Zehra Güneş'in aşk yaşadığı iddia edilen Eren Dişli ile şampiyonluk sonrası gelen fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşım aşkın ilk karesi olurken, Güneş sevgilisinin yapımcılığını üstlendiği Nalan dizisinin tanıtımını paylaştı. Paylaşımına kalp koyan Güneş'in bu hareketi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Filmde Açelya Topaloğlu ve Sergen Deveci dışında, Berna Koraltürk, Bülent Alkış, Bahtiyar Engin, Birsen Dürülü, Taha Ünal ve Hünkar Nihal Konar gibi isimler boy gösteriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading