Yandex Metrica

Zafer Algöz'den 'Gibi' açıklaması! Diziyle ilgili sözleri polemiğe neden olmuştu 'Tek hatam...'

Zafer Algöz'den 'Gibi' açıklaması! Diziyle ilgili sözleri polemiğe neden olmuştu 'Tek hatam...'

Zafer Algöz, 'Ken Taç Dis'in imza gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oyuncunun Exxen'de yayınlanan 'Gibi' dizisiyle ilgili sözleri çok konuşulmuştu. Algöz'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:29

Zafer Algöz'ün kaleme aldığı 'Ken Taç Dis' kitabının lansman ve imza günü Galataport'ta düzenlendi. Kitap tanıtımından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Algöz, geçtiğimiz haftalarda 'Gibi' dizisi hakkında söylediği sözler hakkında konuştu.

Oyuncu, Erşan Kuneri'nin yayınlanmasının ardından sosyal medyadan gelen 'Gibi' benzetmelerine "Bizim seviyemize gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı. Algöz'ün bu sözleri sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu.

"TEK HATAM BU ŞAKAYI SOSYAL MEDYADA YAPMAK"

Gündem olan sözlerinin hatırlatılması üzerine Algöz şöyle konuştu:

"Ben onu şaka amaçlı yapmıştım. Bilerek bir süre cevap vermedim yazılanlara, bakalım unun sonu nereye gidecek diye. Benim tek hatam sosyal medyada bu şakayı yapmaktı. İnsanlar yanlış anladı. Feyyaz ile aynı dergiye yazıyoruz. Ben bu espriyi Feyyaz’ın da olduğu bir masada yapsaydım, Feyyaz da gülerdi. Yoksa projeleri çok iyi bence de."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading