Yandex Metrica

Yusuf Güney'e şok saldırı! Burnu ve gözaltı kemiği kırıldı! 'Bırakın onu öldüreceğim'

Yusuf Güney'e şok saldırı! Burnu ve gözaltı kemiği kırıldı! 'Bırakın onu öldüreceğim'

Şarkıcı Yusuf Güney'in geçtiğimiz yıl uğradığı saldırı sırasında burnu ve gözaltı kemiği kırıldı. Şarkıcı, konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını söyleyerek karşı tarafın cezalandırılmasını istedi.

Magazin

06.04.2024, 21:43

Şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz yıl saldırıya uğramıştı. Güney, saldırıda burnunun ve gözaltı kemiğinin kırılması nedeniyle konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını söyledi. Şarkıcı, maddi kayıp yaşadığını söyleyerek karşı tarafın cezalandırılmasını talep etti. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Yusuf Güney, geçtiğimiz yıl Marmaris'te bir arkadaşının partisine katıldı. İddiaya göre misafirlerden F.Ç., masanın üzerine silahını koydu. Ardından Güney, karşı tarafa uyarıda bulundu. Bunun üzerine çıkan kavgada Güney'in burnu ve gözaltı kemiği kırıldı. F.Ç.'nin Yusuf Hüney'e "Bırakın onu öldüreceğim" dediği iddia edildi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"BURNUM KIRILDI VE GÖZÜM TAMAMEN KAPANDI"

Darp raporu alan şarkıcı, şikayetçi oldu. Savcılığın hazırladığı iddianamede F.Ç.'nin hakaret, kasten yaralama ve tehdit suçundan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Duruşmaya katılan ünlü isim, "Burnum kırıldı ve sol gözüm tamamen kapandı. Onun yüzünden konserlerim iptal oldu. Hakaret ve tehdide de maruz kaldım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading