Yandex Metrica

Yok artık Gonca Vuslateri! 'İçimde bir sütyensiz yatıyor' diyerek paylaştı

Yok artık Gonca Vuslateri! 'İçimde bir sütyensiz yatıyor' diyerek paylaştı

Avukat Ahmet Çakar'ın oyuncu Melis Sezen’i hedef alan sözlerinden sonra meslektaşı Gonca Vuslateri’den destek geldi. Vuslateri, “İçimde bir sütyensiz yatıyor” diyerek sütyensiz fotoğrafını paylaştı

Magazin

23.01.2024, 19:15

MHP eski milletvekili ve avukat Ahmet Çakar tarafından eleştirilen Melis Sezen’in sütyensiz fotoğrafını paylaşmasının ardından bir paylaşım da oyuncu Gonca Vuslateri’den geldi.

MHP eski milletvekili ve avukat Ahmet Çakar, katıldığı programda Sadakatsiz dizisinde rol alan Melis Sezen'in Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği derin dekolteli elbiseyi eleştirmişti. Çakar, "Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" demişti. Sosyal medyada büyük tepki toplayan bu sözlere Melis Sezen'den yeni bir cevap geldi.

SÜTYENSİZ FOTOĞRFINI PAYLAŞTI!

Oyuncu Gonca Vuslateri, meslekdaşı Melis Sezen'e destek paylaşımında bulundu.

Twitter hesabından sütyensiz fotoğrafını paylaşan Vuslateri, "İçimde hiç büyümeyen bir sütyensiz yatıyor... Onu korumalıyım" ifadelerini kullandı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"IŞIL IŞIL PARLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Oyuncu  Melis Sezen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği elbiseyle çekilmiş farklı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu sütyensiz fotoğrafını şu notla paylaştı:

"Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın.Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading