Yandex Metrica

Yılmaz Morgül Hande Erçel'e aşkını ilan etti, herkes şoke oldu! 'Evet desin ya da demesin...'

Yılmaz Morgül Hande Erçel'e aşkını ilan etti, herkes şoke oldu! 'Evet desin ya da demesin...'

Usta sanatçı Yılmaz Morgül, bugün 2. Sayfa programının konuğu oldu. Magazin dünyasına dair dikkat çeken açıklamalar yapan Morgül, kendisinden 29 yaş küçük oyuncu Hande Erçel'e adeta aşkını haykırdı.

Magazin

23.01.2024, 20:07

Farklı kişiliği ve güçlü sesiyle tanınan, açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Yılmaz Morgül, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk oldu. Magazin dünyasında yaşanan gelişmeleri yorumlayan Morgül, konunun Hande Erçel'e gelmesinin ardından herkesi şoke eden bir açıklama yaptı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"HANDE ERÇEL'İ EVLENİLECEK KIZ OLARAK GÖRÜYORUM"

Morgül, "1997 yılında şöhret olduğumda Hande Erçel dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim. Bana 'evet' desin ya da demesin... Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Bir aile kızı olarak görüyorum. Güzellik ve yetenek olarak onunla karşılaştırılanları hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Dünyada en tatlı reçel, Hande Erçel. Hande Erçel'i çok seviyorum, onu sevenleri de çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading