Yandex Metrica

Yılmaz Morgül anlattı Türkiye dinledi! Acı hikayesi izleyenleri yasa boğdu

Yılmaz Morgül anlattı Türkiye dinledi! Acı hikayesi izleyenleri yasa boğdu

Yılmaz Morgül anlattı tüm Türkiye dinledi! Yılmaz Morgül’ün acı hikayesi izleyenleri yasa boğdu. İşte detaylar…

Magazin

23.01.2024, 18:26

Yılmaz Morgül, Kanal D'de ekranlara gelen 'Gelinim Mutfakta' programının 819'uncu bölümünde, Alzheimer olan annesinin sağlık durumunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. 57 yaşındaki sanatçı, "Her gün anneme baktığımda çok üzülüyorum. Annem şu anda bir bebek, konuşamıyor" diye konuştu.

Yılmaz Morgül, 'Gelinim Mutfakta' yarışmacısı Yeşim ve kaynanası Beyhan Hanım arasındaki tartışma sonrası acı bir hikaye paylaştı. Ünlü şarkıcı, annesinin yatağa bağımlı hale nasıl geldiğini anlattı. Morgül'ün ağlaması stüdyoda bulunan herkesi gözyaşlarına boğdu. Daha fazla dayanamayan Yılmaz Morgül, stüdyoyu terk etmek zorunda kaldı. Onun gitmesiyle yarışmacılar buruk anlar yaşadılar.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

“ANNECİĞİM NEDEN KONUŞMUYORSUN”

Yılmaz Morgül şunları söyledi; "Annem şu anda yatalak, Alzheimer. Ben her gün anneme baktığımda çok üzülüyorum. Bebek gibi, hiçbir şey söylemiyor. Bir gün eve geldim, telefon açtım ama annem cevap vermiyor. Çok merak edip, eve gittim... Kapımız açıktı, 'Anneciğim' diye sesleniyorum, cevap yok. Yatak odasına girdim, 'Anneciğim ben geldim. Neden konuşmuyorsun?' dedim. Yorganla kafasını kapatmıştı, 'Yüzünü gizleme' dedim... Yorganını ben açmak zorunda kaldım. Annemin yüzünün bir tarafı yoktu. Hayatımda hiç böyle bir şey görmemiştim. Birisiyle telefonda konuşuyor, annemi hastaneye kaldırıyorum, Zona diyorlar. O güne kadar Zona'nın ne demek olduğunu bilmiyordum..."

"Bir kişinin söylediği ağır kelime yüzünden annem Zona'ya yakalandı. Sonra Demans'a, Demans'tan da Alzheimer'a döndü. Annem şu anda bir bebek, konuşamıyor. Hiçbir derdini söyleyemiyor... Herkesten rica ediyorum; 'Kimse annesini üzmesin, kimse annesine sesini yükseltmesin'. Çok kötü şeyler yaşayacaksınız sonra. Bütün annelerin ellerini öperim, onların ellerini ayaklarının altını öperim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading