Yandex Metrica

Yılın aşk bombası patladı! İrem Derici ve Kurtuluş Kuş ilişkisi ortaya çıktı! 'At gibi aşığım' demişti

Yılın aşk bombası patladı! İrem Derici ve Kurtuluş Kuş ilişkisi ortaya çıktı! 'At gibi aşığım' demişti

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'At gibi aşığım' paylaşımıyla dikkat çekmişti. Ünlü ismin Kurtuluş Kuş ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin

02.04.2024, 18:07

İrem Derici, kariyerinin yanı sıra hem özel hayatıyla hem de açıklamalarıyla magazin gündeminde kendisine yer buluyor. Cem Belevi'nin ihanetine uğrayan şarkıcı, bir süre yaptığı göndermelerle çok konuşulmuştu. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir aşka yelken açtığını ima etmişti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"AT GİBİ AŞIĞIM"

Twitter hesabından paylaşım yapan Derici, "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı, daha sonra sahnede yaptığı açıklamasında kimseyle aşk yaşamadığını söylemişti. Ancak Derici'nin kendisi gibi şarkıcı olan isimle ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

TV100'ün haberine göre, Derici'nin birlikte 'Alev Alev' şarkısını seslendirdiği Kurtuluş Kuş ile aşk yaşadığı öğrenildi. Çiftin bir buçuk aydır birlikte olduğu söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading