Yandex Metrica

Yıldız Tilbe'ye hayranından şoke eden hareket! Neye uğradığını şaşırdı

Yıldız Tilbe'ye hayranından şoke eden hareket! Neye uğradığını şaşırdı

Yıldız Tilbe, önceki gün menajeriyle alışveriş yapmak üzere geldiği Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcı, bir hayranının kendisini öpmeye çalışmasıyla zor anlar yaşadı.

Magazin

23.01.2024, 18:36

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen Yıldız Tilbe, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş turuna çıktı. Makyaj malzemesi almak için kozmetik ürünleri satan mağazalarda vakit geçiren Tilbe, basın mensuplarıyla da sohbet etti.

"PAZARDAN DA OLSA ALIRIM"

Sanatçıların pahalı kıyafetleriyle ilgili soruya Tilbe, "Sabit bir modacım yok hepsini dolaşıyorum. Uygun bulduğum kıyafetleri alıyorum. Pazardan da olsa alırım" ifadelerini kullandı. Ünlü sanatçı, "Beğenirseniz bir kıyafete 1 milyon TL verir misiniz?" sorusu üzerine menajerine "1 milyon TL kaç para yapıyor? Çok para değil mi? Eski parayla trilyon mu ediyor. Biz o kadar veriyor muyuz?" diyerek herkesi gülümsetti.

"KENDİMLE İLGİLENMEK DAHA GÜZEL"

Hande Yener ve Gülşen'in tartışma yaratan sahne kıyafetleriyle ilgili soruya Tilbe, "Onların sesini beğeniyorum, gerisi beni ilgilendirmez. Kendimle ilgilenmek daha güzel ve kolay geliyor." dedi.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Alışverişin ardından hayranlarının fotoğraf istediğini geri çevirmeyen Tilbe, bir kadın hayranı nedeniyle zor anlar yaşadı. Fotoğraf çektiren hayranının daha sonra kendisini öpmek istemesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Tilbe, "Pandemi var uzak dur" diyerek hayranını uzaklaştırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading