Yandex Metrica

Yıldız Tilbe'den alkış toplayan hareket! Afrikalı çocuklar için yaptığı bağışla gönülleri fethetti! 'Ağlattın beni'

Yıldız Tilbe'den alkış toplayan hareket! Afrikalı çocuklar için yaptığı bağışla gönülleri fethetti! 'Ağlattın beni'

Bursalı bir iş insanı, 7 arkadaşıyla birlikte Afrika'daki aç ve susuz çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya sanat dünyasından ünlü isimler de ilgi gösterdi. Yıldız Tilbe, Afrikalı çocukları için kesenin ağzını açtı.

Magazin

18.03.2024, 19:31

Bursalı iş insanı İbrahim Sayın, Afrika'daki çocuklar için bir yardım kampanyası başlattı. Afrika'nın en aç ve susuz iki bölgesi Nairobi ve Marsabit'e giden iş insanı ve 7 arkadaşı, yapılan bağışlarla burada gıda, giysi ve oyuncak dağıttı.

Su kuyusu açılması için de yardımda bulunan iş insanlarına ünlü sanatçılar ve vatandaşlar da sosyal medya üzerinden destek verdi. Düzenlenen kampanyaya Yıldız Tilbe'nin de destek verdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

AFRİKALI ÇOCUKLAR İÇİN 400 BİN LİRA GÖNDERDİ

Kampanyayı düzenleyen İbrahim Sayın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Size çok ama çok önemli bir haberim var. Yıldız ablam az önce aradı ve benim için de Afrika'daki çocuklar için bir şeyler yap dedi. Anlattım yaptıklarımızı hiç düşünmeden 'pazartesi 400 bin lira gönderiyorum' dedi. Ağlattın beni ablacım biz 8 kişi ancak bu kadar toplayabildik. Yüzlerce yetim aç susuz çocukları sevindireceksin" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading