Yandex Metrica

Yiğit Marcus Aral'ın 34 yıl hapsi isteniyor

Yiğit Marcus Aral'ın 34 yıl hapsi isteniyor

Sevgilisi Şevval Şahin'in yemek yediği Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus Aral hakkında 34 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin

03.03.2024, 20:02

Yiğit Marcus Aral ve Şevval Şahin, uzun süredir devam eden ilişkilerini geçtiğimiz ay sonlandırmıştı. Şahin, daha sonra Sabancıların torunu Kerem Kamışlı ile görüntülenmeye başlamıştı.

Çift Üsküdar'da bulunan lüks bir restoranda yemek yedikleri sırada mekana gelen Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı'yı denize attı.

Kamışlı'yı sandalye ile birlikte denize atan Marcus Aral hakkında "olası kastla adam öldürmeye teşebbüs", "tehdit", "özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek" ve "hakaret" suçlarından 22 yıl 9 aydan 34 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, 24 Haziran'da Kerem Kamışlı'nın Şevval Şahin'le Üsküdar'da bir restoranda yemek yedikleri belirtildi. Yiğit Marcus Aral'ın ikilinin yanına giderek Kerem Kamışlı'yı tehdit ettiği anlatıldı.

Kamışlı'nın restoran görevlilerini çağırarak sanığı masadan kaldırmasını istediği ifade edilirken, Aral'ın bu sırada Kerem Kamışlı'yı sandalye ile birlikte denize attığı kaydedildi.

BOĞULMA İHTİMALİ VURGUSU

İddianamede, Kamışlı'nın denize düştüğü yerin tabanı ve iskele bölümü arasında 3 metre 45 santim yükseklik olduğu ve tutunacak bir yerin bulunmadığına dikkat çekildi. Alanın yüzme bilmeyen bir kişi için boğulma riski taşıdığı vurgulandı.

Boğulma tehlikesine rağmen sanığın Kamışlı'yı Boğaz'ın derin ve akıntılı bir yerine atmasının "olası kast ile öldürmeye teşebbüs" suçunu oluşturduğu, olayları video kaydına alan Aral'ın bunu basınla paylaşarak özel hayatı ihlal ettiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading