Yandex Metrica

Yiğit Kirazcı ile ayrılmıştı... Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den ayrılık sonrası ilk açıklama

Yiğit Kirazcı ile ayrılmıştı... Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den ayrılık sonrası ilk açıklama

Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle beğeni toplayan Pınar Deniz, bir süre önce kendisi gibi oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırmıştı. Deniz, ayrılığın ardından ilk kez konuştu.

Magazin

08.02.2024, 15:38

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, L'officiel dergisine kapak oldu. Özel hayatına dair bilinmeyenleri anlatan Deniz, Yiğit Kirazcı ile ayrılığının ardından açıklamalarda bulundu.

"KÖTÜ BİTEN BİR İLİŞKİM YOK"

İlişkileriyle ilgili konuşan güzel oyuncu, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor." dedi.

"PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM"

Oyunculuğa ilk başladığında canlandırdığı karakterle kurduğu şiddetli bağ nedeniyle çok yıprandığını belirten Pınar Deniz, psikolojik destek aldığını söyledi. Oyuncu, "Vatanım Sensin’deyken sürekli oynadığım karakterin kasvetini taşımaktan kendi özel hayatımda da hüzünlü birine dönüştüğümü fark ettim. Bunun üzerine soluğu psikologda aldım. İyi ki gitmişim, artık anında rolden çıkmayı başarıyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading