Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray'ın memleketi herkesi şaşırttı! Kimse bunu bilmiyordu! Bakın aslen nereliymiş

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray'ın memleketi herkesi şaşırttı! Kimse bunu bilmiyordu! Bakın aslen nereliymiş

Ah Nerede dizisi Star TV için dizi olarak hayata geçirilmişti. Şimdi ise Yeşilçam'ın bir diğer efsane filmi Devlerin Aşkı da beyazcama uyarlanacak. Filmin başrollerinden Türkan Şoray gündem oldu. Başarılı oyuncunun hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki Türkan Şoray aslen nereli? İşte Sultan lakaplı Türkan Şoray'ın memleketi...

Magazin

12.03.2024, 08:48

Ah Nerede'nin ardından bu kez de Türkan Şoray ve Kadir İnanır başrollü Devlerin Aşkı filminin dizi uyarlamasının yapılacağı öğrenildi. Türk sinemasının Sultan'ı olarak bilinen Türkan Şoray bunun üzerine gündem oldu. Türkan Şoray'la ilgili bilgiler merak edilip araştırılmaya başlandı. 

Kara Gözlüm, Sultan, Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım gibi unutulmaz yapımlarda rol alan oyuncunun nereli olduğu da merak konusu oldu.

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından biri olarak kabul edilen Türkan Şoray hakkında "Türkan Şoray aslen nereli?" sorusuna yanıt aranıyor. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

TÜRKAN ŞORAY NERELİ?

18 Haziran 1945 tarihinde dünyaya gelen Türkan Şoray aslen İstanbulludur. Senarist, yönetmen ve yazar olan Şoray, Türk sinemasında Sultan lakabıyla bilinmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading