Yandex Metrica
SON DAKİKA
"Yeşilçam'daki rolüm çok kıymetli"

"Yeşilçam'daki rolüm çok kıymetli"

BluTV'nin Yeşilçam dizisinde bir yapımcıyı canlandıran Çağatay Ulusoy, yeni dizisi hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 17:36

Çağatay Ulusoy, Episode Dergisi için kamera karşısına geçti. Soruları yanıtlayan oyuncu, BluTV'de izleyici ile buluşan Yeşilçam dizisi hakkında da konuştu. 

"DÖNEM İÇİNDE OLMAK ÇOK KIYMETLİ"

Başarılı oyuncu, Yeşilçam'ın büyülü atmosferini ekranlara getiren diziyle ilgili "Dönem içinde olmak çok kıymetli, zaman içinde yolculuk gibi. 60'ların sonları, o dönemin ruhu, siyasi ve sosyal yaşamı bambaşka." dedi.

Yeşilçam dizisi, 1960'larda geçiyor ve bir yapımcının ayakta kalma hikayesini konu alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak otururken, senaryo Levent Cantek ve Volkan Sümbül imzası taşıyor. Çağatay Ulusoy, dizide her şeyini kaybeden fakat küllerinden doğmaya çalışan yapımcı Semih Ateş'i canlandırıyor. 

Afra Saraçoğlu, gerçek bir sanatçı olmak için Yeşilçam'ın kapısını çalan Tülin Saygı'yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam Sineması'nın gözde yıldızlarından Mine Cansu'yu oynuyor.

İlk sezonuyla beğeni toplayan dizi, ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda Yeşilçam, izleyicileri yeniden nostaljik dünyasının içine çekerken, karakterlerin hayatlarındaki değişimi konu alacak.

Geçtiğimiz günlerde Yeşilçam 2. sezondan yayınlanan tanıtım fragmanı;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading