Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yeniden bir araya gelmişlerdi... Gökhan Çıra'dan sürpriz Selin Ciğerci kararı!

Yeniden bir araya gelmişlerdi... Gökhan Çıra'dan sürpriz Selin Ciğerci kararı!

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha verdiklerini duyurmuştu. Çıra, eski eşinin yüzünü dövme yaptırmaya karar verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:38

2019 yılında dünyaevine giren Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, eylül ayında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayrılığa dayanamayan ve sık sık bir araya gelen ikili, geçtiğimiz günlerde barıştıklarını duyurdu. 

Barışmanın ardından peş peşe romantik paylaşımlar yapan ikiliden Gökhan Çıra, sürpriz bir karar verdi. Çıra, göğsüne eski karısının yüzünü dövme yaptırıyor.

Sürpriz kararını Instagram'dan duyuran Çıra, Selin Ciğerci'yi etiketleyerek 'hazır mısın prenses' notunu yazdı. Çıra'nın paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. 'Şaka mı bu?', 'Abartmayın Gökhan Bey', 'Yok artık ya' şeklinde yorumlar yapıldı.

"UĞRUNA HER ŞEYİ YAPACAK KADAR SEVDİĞİM KADIN"

Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile barıştıklarını sosyal medyadan şu ifadelerle duyurmuştu:

"Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin... Seninle bizi Allah’tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading