Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yazın düğün olacağı konuşuluyordu... Miray Daner'den evlilik açıklaması!

Yazın düğün olacağı konuşuluyordu... Miray Daner'den evlilik açıklaması!

Oyuncu Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile birlikte 'Şehirde Kimse Yokken'in prömiyerine katıldı. Çift, gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Magazin

23.01.2024, 18:52

Miray Daner, bir süre önce Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri dolu dizgin devam eden çiftin yaz aylarında evlenecekleri iddiası ortaya atılmıştı. İkiliden konuyla ilgili açıklama geldi.

Elçin Sangu, Elif Ürse, Kerem Arslanoğlu, Ali Seçkiner Alıcı ve Ersin Arıcı'nın oynadığı "Şehirde Kimse Yokken" oyununun gösterimi gerçekleşti. Miray Daner ve Oğulcan Engin de katıldıkları gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Daner, yeni projesi ve ilişkisi hakkında konuştu.

Yeni projelerini anlatan Daner, "Yeni bir dizimiz var şimdilik sürpriz olsun, bir de Zeki Demirkubuz'un yeni filminde oynadım, o da seneye gösterime girecek. İki projem de beni çok heyecanlandırıyor" diye konuştu.

"EVLİLİK HABERLERİ YALAN"

Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile yazın nikah masasına oturacakları haberlerine ise "Öyle bir şey yok, yazın evlilik haberleri yalan" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading