Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yayından kaldırılacağı iddiası ortalığı karıştırmıştı! İbo Show cephesinde flaş gelişme

Yayından kaldırılacağı iddiası ortalığı karıştırmıştı! İbo Show cephesinde flaş gelişme

İbrahim Tatlıses, uzun bir aranın ardından İbo Show ile yeniden ekranlara dönmüştü. Sevilen programla ilgili önceki gün tartışma yaratan bir iddia ortaya atıldı. İbo Show'un yayından kaldırılacağı öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 19:38

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, son günlerde eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla gündeme geliyor. Adalet Sara Tatlıses hakkında suç duyurusunda bulunurken, Ahmet Tatlıses babasına vasi atanmasını talep etmişti. Ünlü türkücünün eylül ayında İbo Show ile ekrana dönmesi beklenirken, programla ilgili bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara'ya "Kara peçeli", "Büyücü" gibi ifadeler kullanması nedeniyle Star TV, programı yayından kaldırma kararı aldı. Ekibin ise yeni kanal bulmak için arayışa girdiği iddia edildi.

YENİ FORMATLA EKRANA DÖNÜYOR

Ancak Onur Akay'ın ortaya attığı iddia yalan çıktı. Taze magazin özel haberine göre; İbrahim Tatlıses yurt içi ve yurt dışı konserlerine devam ediyor. Türkücü, konser sonrası yeni sezonda Poll Prodüksiyon yapımcılığında yeni bir format ile Star TV ekranlarında olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading