Yandex Metrica

Yasmin Erbil 'yasak aşk' sorularına sessiz kaldı! Onur davası açmıştı

Yasmin Erbil 'yasak aşk' sorularına sessiz kaldı! Onur davası açmıştı

Sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, Yasmin Erbil'in eşi Yusuf Özlevi ile aşk yaşadığını iddia etmişti. Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen Erbil, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Magazin

14.03.2024, 09:03

Eski manken ve sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, geçtiğimiz haftalarda eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç kadınla aldattığını, Yasmin Erbil'in de bu kişilerden biri olduğunu iddia etmişti.

İddiaların ardından sosyal medyada açıklamalarda bulunan Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" diyerek sitem etmişti.

ONUR DAVASI AÇMIŞTI

Oyuncu, bu olayın üzerine geçtiğimiz günlerde Cansu Nur Çufalı'ya dava açmış, uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Erbil ayrıca programın sunucusu Artoya da 200 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Dilekçesinde "Psikolojisi bozulmakta, kişilik hakları zedelenmekte, onuru ve namusu lekelenmeye çalışılmaktadır" ifadeleri yer almıştı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Yaşananların ardından 26 yaşındaki Yasmin Erbil, geçtiğimiz gün Yeniköy'de yürüyüş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarının Cansu Nur Çufalı'nın iddialarını sorması üzerine Erbil, "Sonra konuşalım lütfen. Müzik dinliyorum, terliyim" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading