Yandex Metrica

Sitede Ara

Yasmin Erbil'den 'yasak aşk' iddialarına yanıt! 'Ünlü olmak için...'

Yasmin Erbil'den 'yasak aşk' iddialarına yanıt! 'Ünlü olmak için...'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil hakkında şoke eden bir iddia ortaya atılmıştı. Oyuncunun, ünlü bir influencerin eşiyle aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Erbil, o iddiaları yargıya taşıdı.

Magazin

26.03.2024, 23:00

Sosyal medya fenomeni Cansu Miasu Özlevi, eşi Yusuf Özlevi'nin kendisini 3 ayrı kadınla aldattığını öne sürmüştü. Söylemezsem Olmaz programında ise söz konusu kadınlardan birinin ünlü oyuncu Yasmin Erbil olduğu iddia edilmişti.

"ÜNLÜ OLMAK İÇİN İFTİRA ATMAK 90'LARDA KALMADI MI?"

Sosyal medyadan hakkındaki iddialara tepki gösteren Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin." dedi.

"SÖZ KONUSU KİŞİLERİ TANIMIYOR"

Yasmin Erbil'in avukatı Murat Teber'den de konuyla ilgili açıklama geldi. Hukuki süreç başlattıklarını belirten Teber, "Bir TV programında müvekkilim Yasmin Erbil hakkında yalan, iğrenç ve insanlık onuru ile bağdamayacak şekilde asılsız ithamlar içeren ifadeler kullanılmıştır. Müvekkilim söz konusu kişileri hiçbir surette tanımamaktadır. Bu yalan ve çirkin ifadeleri kullanan muhatap hakkında tüm hukuki süreçler başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading