Yandex Metrica

Yasmin Erbil'den Arto ve Cansu Nur Çufalı'ya tazminat davası! 'Onuru ve namusu lekelenmek istendi'

Yasmin Erbil'den Arto ve Cansu Nur Çufalı'ya tazminat davası! 'Onuru ve namusu lekelenmek istendi'

Sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, eşinin kendisini aldattığını, o kişinin Yasmin Erbil olduğunu iddia etmişti. Erbil, Çufalı ve programın sunucusu Arto'ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Magazin

14.03.2024, 09:20

Sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı, geçtiğimiz haftalarda eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç kadınla aldattığını, bu kadınlardan birinin de Yasmin Erbil olduğunu iddia etmişti.

Sosyal medyadan tepki gösteren Yasmin Erbil ise "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" demişti.

HEM ÇUFALI'YA HEM ARTO'YA DAVA AÇTI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; ünlü şovmenin kızı, kendisine iftira attığını söylediği Cansu Nur Çufalı'yı mahkemeye verdi. Bir ay uzaklaştırma kararı aldıran oyuncu, Çufalı ile birlikte programın sunucusu Arto'ya da 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Dilekçesinde onurunun ayaklar altına alındığını söyleyen Erbil'in avukatı Şeyda Yıldırım, "Oyunculuğa yeni başlamış olan müvekkilin adının bu şekilde iftiralarla anılması, geleceği için vahim sonuçlar yaratabilmektedir. Psikolojisi bozulmakta, kişilik hakları zedelenmekte, onuru ve namusu lekelenmeye çalışılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading