Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yasin Obuz'un 'Acun Ilıcalı bana racon kesemez' sözleri kızdırdı! Sert uyarı yaptı 'Seni buradan yollarız'

Yasin Obuz'un 'Acun Ilıcalı bana racon kesemez' sözleri kızdırdı! Sert uyarı yaptı 'Seni buradan yollarız'

Survivor All Star, dün akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bölüme bir kez daha Yasin ve Hikmet arasındaki gerilim damgasını vurdu. Yasin Obuz'un 'Acun Ilıcalı bana racon kesemez' sözleri ise Ilıcalı'yı kızdırdı.

Magazin

13.03.2024, 07:57

TV8'de yayınlanan Survivor, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. All Star formatıyla yayınlanan yarışma, dün akşam 40'ıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ada konseyine Hikmet ve Yasin'in kampta yaşadığı tartışma damgasını vurdu. Yasin'in Hikmet ile tartışması sırasında "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" demesi ise Ilıcalı'yı kızdırdı.

"SENİ BURADAN YOLLARIM"

Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Ben prodüksiyonu temsil ediyorum. Özel hayatta ise kimseye ters konuşmadım. Bazı yarışmacılarla dışarıda da samimiydim. Ancak Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin. 'Bana kimse racon kesemez, Acun Ilıcalı da gelse kesemez' diyorsun. O racon kesmeden ne kastediyorsun bilmiyorum. Ama buranın başı benim. Kurallara uymazsan seni buradan yollarım." dedi.

"İHRAÇ EDİLMENE RAMAK KALDI"

Yasin'in geçtiğimiz haftalarda Hikmet'le yaşadığı tartışma nedeniyle gönderilmeye yaklaştığını hatırlatan Ilıcalı, "İhraç edilmene ramak kalmış ama hala cüretle aynı adamla tartışabiliyorsun. Ekip adına konuşuyorum, ekiple toplantı yaptık ihraç sebebi yok ama bu senin bu hareketlerini kaldırabileceğimiz anlamına gelmiyor. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse benim umurumda olmaz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading