Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yasemin Özilhan'dan çileden çıkaran açıklama! Sosyal medyada kendi kendini rezil etti

Yasemin Özilhan'dan çileden çıkaran açıklama! Sosyal medyada kendi kendini rezil etti

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle tanınan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, lüks yaşantısıyla sıkça adından söz ettiriyor. Özilhan son olarak kıyafetiyle gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:17

Yasemin Özilhan, 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan'la nikah masasına oturmuş, evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Zaman zaman lüks yaşantısı ve paylaşımları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Özilhan, yine bir açıklaması ile tepki çekti.

Şarkıcı Gülşen'in işbirliği ile hazırlanan kıyafet koleksiyonunun tanıtımına katılan Özilhan, davette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"PEYNİR DE PAHALI SÜT DE PAHALI"

Özilhan, bir muhabirin "Giydiğiniz bazı kıyafetler çok pahalı ve eleştirilere neden oluyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil ki. Artık her şey pahalı, peynir de pahalı süt de pahalı, özellikle kıyafetle ilgili bir şey değil. Hayat pahalı yani. Marka takıntım yok üzerime yakışanı giyerim."

Özilhan, geçen aylarda sosyal medya hesabı üzerinden kilosu 760 TL olan pikan cevizi ile tarif verdikten sonra 45 bin TL'lik bir yüz kremi önermişti. Ünlü ismin bu tavsiyeleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading