Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yaşar İpek anlattı, Seren Serengil hakkında zorla getirilme kararı çıktı! 'Bir canavarla evlenmişim'

Yaşar İpek anlattı, Seren Serengil hakkında zorla getirilme kararı çıktı! 'Bir canavarla evlenmişim'

Yaşar İpek'in eski eşi Seren Serengil'i hakaret ve tehdit etmesine yönelik 4 yıla kadar hapsinin istendiği davanın görülmesine devam edildi. Yaşar İpek, duruşmada 'Seren'le evlenmekle hata yaptım. Baktım ki canavar, boşandım' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:56

Yaşar İpek'in Seren Serengil'i "Sizin ikinizi de delik deşik edeceğim" şeklinde tehdit ettiği iddiasıyla  "hakaret" ve "tehdit" suçlarından toplamda 9 aydan 4 yıla kadar hapsi isteniyordu. Şarkıcının hapis cezasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Bakırköy 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Yaşar İpek katılırken, Seren Serengil katılmadı. Taraf avukatları ise hazır bulundu.

"TAKINTILI VE HASTA BİR İNSAN"

Olay tarihinde Seren Serengil ile boşanma aşamasında olduklarını söyleyen Yaşar İpek, şu ifadeleri kullandı:

"Takıntılı ve hasta bir insan benden vazgeçemiyordu. Bu durumu anlayınca evi terk ettim. 41 yaşındayım. Kimseye bugüne kadar tokat atmışlığım yok. Onunla evlenmekle hata yaptım. Baktım ki canavar, boşandım. Seyhan Soylu annemle babama sosyal medya hesabından küfretti. Kendilerini yerlerden yerlere attılar. Ben olay günü bu durumu konuşmak için erkek kardeşim ve damadımızla Seyhan Soylu’nun evinin önüne gittim.

"ANNEME BABAMA HAKARET ETTİ"

Seren o evde yoktu. Zaten onunla konuşmak isteseydim onun evine giderdim. Elimde silah yoktu. Gitmeden önce Bakırköy İlçe Müdürü Cihat müdürü aradım. Seyhan Soylu’ya 'gel bakalım konuşalım ölmüş babamla derdin ne' dedim. Anneme de önceden hakaret etmişti. Seyhan Soylu pencereden imdat diye bağırdı. Polisler geldi. Zaten onları ben aramıştım. Hakaret ve tehdit içeren sözler söylemedim. Zaten konu Seren değildi. Karakola gittik. Müdür buna kızdı 'niye sataşıyorsun' dedi. Suçlamayı kabul etmiyorum. Yemin ederim başkası katil olarak gelirdi karşınıza bunlar öyle insanlar."

"SEREN'İN OLAYLA İLGİSİ YOK"

Yaşar İpek'in avukatı Pınar Kaya ise "Seren Serengil'in olayla hiçbir ilgisi yoktur. Olaya tanık olmamasına rağmen Seyhan Soylu tarafından kendisine verilen ifadeleri alarak savcılığa şikayette bulunmuştur. Müvekkilimin beraatını istiyorum" dedi.

Mahkeme, Seren Serengil hakkında zorla getirme emri düzenlenmesine karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading