Yandex Metrica

Yasak Elma’nın Kumru’su eski haliyle görenleri şaşırttı! Eski halini kimse tanıyamadı

Yasak Elma’nın Kumru’su eski haliyle görenleri şaşırttı! Eski halini kimse tanıyamadı

Yasak Elma’nın Kumru’su eski haliyle görenleri şaşırttı! Eski halini kimse tanıyamadı! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:31

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Kumru karakteriyle son haftalara damga vuran Biran Damla Yılmaz’ın eski fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Yasak Elma dizisi için tarzını değiştiren ve cesur sahnelere imza atan Biran Damla Yılmaz’ın ortaya çıkan eski fotoğrafını görenler şoka uğradı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde küçük bir rolde yer alan en büyük çıkışını Kırgın Çiçekler dizisiyle yapan Biran Damla Çiçek, son yılların en popüler oyuncularından biri haline geldi. Yasak Elma dizisine Kumru karakteriyle katılan başarılı isim, rol aldığı cesur sahnelerle gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

ESKİ HALİ HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Kumru karakterine hayat veren ve oldukça hırslı bir karakteri canlandıran Biran Damla Yılmaz, cesur sahneleriyle bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Güzelliği, oyunculuğu ve cesur sahneleri ile ilgi toplayan Yılmaz, adını Kırgın Çiçekler dizisinde duyurdu. Kırgın Çiçekler dizisinde geniş kitleler tarafından tanınan Yılmaz, eski hali ile ise hayranlarını şoka uğrattı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

ÇIKIŞINI KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİYLE YAKALADI

28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Biran Damla Yılmaz, 2013 yılında oyunculuk kariyerine başladı. Çılgın Dersane 4: Ada filminde rol alan Biran Damla Yılmaz, asıl çıkışını ise Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Eylül karakteri ile yakalamayı başardı. Canevim ve Baraj dizilerinde başrol olarak izleyici karşısına çıkan Yılmaz, Kumru karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Güzelliği ve son imajı ile beğenilen Yılmaz'ın eski hali ise sosyal medya kullanıcılarını şoka uğrattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading