Yandex Metrica

Yasak Elma Yıldız’dan çocuk itirafı! Eda Ece: Bir çocuk doğurursam…

Yasak Elma Yıldız’dan çocuk itirafı! Eda Ece: Bir çocuk doğurursam…

Yasak Elma Yıldız’dan çocuk itirafı! Yasak Elma Yıldız: Bir çocuk doğurursam… İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:29

Uzun yıllardır 'Yasak Elma' dizisinde başrol oynayan Eda Ece, oyunculuk performansı kadar sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, son olarak Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Çocukları çok sevdiğini anlatan Ece, "Bir çocuk doğurursam adının sonuna 'Han' eklerim" ifadelerini kullandı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

“YILDIZ KARAKTERİ BANA ENERJİ VERİYOR”

Fox TV'de yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece, Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri anlatan oyuncu, pozitif biri olduğunu şu sözlerle anlattı: "Hayat yeterince zor. Bunun için herkese pozitif ve güler yüzle yaklaşıyorum. Snob'luk yapmak, ego kasmak bana göre değil. Kötülük yapan, zarar veren veya arkamdan konuşanlara bile hoşgörü ile yaklaşıyorum." İşini çok sevdiğinden ve sevgi enerjisini hayatın her alanında çok önemli olduğunu düşündüğünü belirten güzel oyuncu, "Sevmek başarının ilk kuralıdır. Yıldız karakteri bana enerji veriyor, birlikte büyüdük" dedi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

“ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM”

Ece, Aslıhan Turan'a da 'Yasak Elma'da oynaması için rol teklif etti ve yapımcısına mesaj gönderdi. Gece hayatını sevmediğini söyleyen Eda Ece, özel hayatıyla ilgili de konuştu. Ünlü isim, "Buğrahan Tuncer ile iki yıldır birlikteyiz. Çocukları çok seviyorum. Bir çocuk doğurursam adının sonuna 'Han' eklerim belki. Babam da bazen torun istediğini ima ediyor" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading