Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yasak Elma İncilay Şahin kimdir, neden öldü?

Yasak Elma İncilay Şahin kimdir, neden öldü?

Yasak Elma İncilay Şahin kimdir, nereli ve kaç yaşında? İncilay Şahin neden öldü? En son "Yasak Elma" dizinde rol alan ünlü oyuncu, tiyatrocu İncilay Şahin hayatını kaybetti.

Magazin

03.03.2024, 09:43

Son dakika haberlerine göre... Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin ünlü oyuncusu İncilay Şahin yaşamını yitirdi.

Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Yasak Elma gibi birçok dizide rol alan yılların tiyatrocu İncilay Şahin yaşamını yitirdi. Acı kaybı Oyuncular Sendikası duyurdu. Oyuncular Sendikasının sosyal medya hesabından gerçekleşen açıklamada, "Kurucu üyemiz, değerli meslektaşımız İncilay Şahin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" sözlerine yer verildi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

İNCİLAY ŞAHİN KİMDİR, NERELİ?

Birçok dizi ve tiyatro oyununda rol alan ünlü oyuncu İncilay Şahin sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Ölüm sonrası oyuncular sendikasından ilk açıklama yapıldı. 

Oyuncu İncilay Şahin, 29 Ocak 1961, Kayseri'de dünyaya geldi. MSM Aktör Stüdyoda eğitim gördü. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra çok sayıda sinema filmi ve dizide rol aldı.

1995 yılında Çiçek Taksi ile başladığı kariyerinde geride kalan süre içerisinde pek çok projeye dahil edildi. 'Hayat Bilgisi', 'Adını Feriha Koydum', 'Yasak Elma' gibi yakın zaman projelerde de yer almayı devam etti.

Şahin, 7 Eylül 2021'de hayatını kaybetti.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

İNCİLAY ŞAHİN NEDEN ÖLDÜ?

Yasak Elma dizisinin ünlü oyuncusu 7 Eylül günü hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölüm sebebi henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading