Yandex Metrica

Yasak Elma'da gündeme oturan diyalog! Zonguldaklılar tepki gösterdi

Yasak Elma'da gündeme oturan diyalog! Zonguldaklılar tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'un programında gündem olan kestane balı olayı Yasak Elma dizisine de konu oldu. Dizide Yıldız karakterinin röportajı sırasında 'Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar' espirisini yapması sosyal medyayı salladı.

Magazin

23.01.2024, 18:25

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında Gülay Pazarlı isimli kadın, eşinin kendisini aldattığını iddia etmişti. Yayına bağlanan Fehmi Pazarlı ise eşinin isyanını umursamayarak "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" diyerek söze girmişti. O ifadeler uzun süre sosyal medyada konuşuldu.

DİZİYE DE KONU OLDU

Sosyal medyada çok konuşulan espiri, Fox TV'nin ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinde de işlendi. Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız karakterinin gazetecilere verdiği röportajında "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" diyerek söze başlaması seyircileri güldürdü. Dizinin o sahnesi kısa süre içinde viral oldu.

CÜNEYT ÖZDEMİR DE AYNI ESPİRİYLE SÖZE BAŞLAMIŞTI

Geçtiğimiz akşam düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödülleri töreninde ödül alan Cüneyt Özdemir de teşekkür konuşmasına "ncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan herkese merhaba" diyerek başlamıştı.

ZONGULDAKLILARDAN TEPKİ

Zonguldak'ın bu diyalogla uzun süre gündemde kalmasının ardından Zonguldaklılar, şehrin böyle anılmasına tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading