Yandex Metrica

Yasak aşk iddiasında flaş gelişme! Aslı Bilimlier Deha Bilimlier'i evden kovdu

Yasak aşk iddiasında flaş gelişme! Aslı Bilimlier Deha Bilimlier'i evden kovdu

Şarkıcı Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu arasında yasak aşk iddiası çıkmıştı. Olayın yankıları devam ederken Deha, eşi Aslı Bilimlier'in kendisini eve almadığını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:35

Şarkıcı Deha Bilimlier'in eşini sahne aldığı mekana gelen modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddia edilmişti. İki taraf iddiaları yalanlarken, Demet Akalın'ın "İki tarafı da uyardım" şeklindeki açıklaması olayları alevlendirmişti.

teve2'de ekrana gelen "Magazin Masası"nda Esin Övet, olayla ilgili açıklamasında Deha Bilimlier ile telefonda konuştuğunu ve şunları söylediğini ifade etti:

"Şehir dışındaydım ve dün döndüm. Aslı, beni evden kovdu. Eve gidemiyorum. Sokaktayım. Olanlara üzülüyorum, kendime de... Arada harcanıyorum"

EŞİNDEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Deha Bilimlier, Gülşah Saraçoğlu ile yakınlaştıkları iddiasını reddetmiş ve eşinden özür dilemişti. Şarkıcı, "Eşine âşık bir adamım. Gülşah, sahnemi çok seviyor ve izlemeye geliyor. Evi yakın ve iki kez üst üste geldi. Dans ederken düştü, güldük eğlendik. Ön masada olduğu için mikrofon uzattım. Sonra herkes yoluna gitti. Sahnede mesafemi daha iyi koruyabilirdim. Normalde benim sahnem biter, eve giderim. O gün ise onu, kuliste ağırladım." diye konuşmuştu.

Olaylı geceye ait görüntüler ilk kez Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında ekrana geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading