Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yargı saat kaçta ve ne zaman? Yargı bu akşam yayınlanacak mı?

Yargı saat kaçta ve ne zaman? Yargı bu akşam yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölümünde oldukça önemli gelişmeler yaşanacak. Peki, bu akşam Yargı dizisi var mı, yok mu? İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:36

Yılbaşı haftası nedeniyle birçok dizi yeni bölümlerine ara vermişti. Dizilerin yayın günlerinde diziseverlerle buluştukları kanalların yayın akışı bilgileri projelerin yeni bölümlerinin ekranda olup olmayacağını gösteriyor. Kanal D yayın akışı bilgileri de Yargı dizisinin bu akşamki durumuyla ilgili kararı gösterdi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

YARGI DİZİSİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Kanal D yayın akışı bilgilerine göre sevilen dizi Yargı 9 Ocak 2022 Pazar günü yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Bu hafta 15. Bölümünü ekrana getirecek dizide yaşanacaklar ise şöyle; Ceylin’in tutuklu yargılanma kararı Ilgaz’da ve Erguvan ailesinde şok etkisi yaratmıştır. Ilgaz hala Ceylin’in suçsuz olduğuna inansa da Ceylin bir türlü parçalarını kafasında birleştiremediği anlar konusunda büyük kararsızlık ve tutarsızlıklar yaşamaktadır. Yekta Tilmen, oğlu Engin’in ölümüyle birlikte tüm gücünü seferber ederek apaçık bir savaş ilanında bulunmak üzeredir. Engin üzerinden çıkarılan bu adalet savaşı yeni ortaklıklar ile birlikte pek çok sürpriz cepheleşmenin de habercisidir.

Duyguları ile adalet arasında sıkışıp kalan Ilgaz, bu ikileminin yanı sıra artık yeni bir sorun ile de boğuşmak zorundadır. Ceylin’i kurtarmak için tam gaz giden gerçek suçluyu bulma arayışı onu hayatında hiç daha önce karşılaşmadığı bir konumda bırakacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading