Yandex Metrica

Yargı'nın ünlü ismi Kaan Urgancıoğlu'nun herkesin içinde darp ettiği öne sürülen sevgilisi bakın kim çıktı

Yargı'nın ünlü ismi Kaan Urgancıoğlu'nun herkesin içinde darp ettiği öne sürülen sevgilisi bakın kim çıktı

Kanal D'nin Yargı dizisi ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen yapımlardan biri olarak adından söz ettiriyor. Dizide Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu dikkat çekerken, oyuncunun özel hayatıyla ilgili şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin

17.03.2024, 16:47

Karaoğlan dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Kaan Urgancıoğlu, kariyerini güçlü projelerle taçlandırdı. Kampüsistan, Avrupa Yakası, Aşk101 gibi projelerde rol alan Urgancıoğlu, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekorları kıran yargı dizisinde rol alıyor. 

Dizide hayat verdiği Savcı Ilgaz rolüyle izleyicilerden tam not alan oyuncu, özel hayatıyla da sıkça gündeme geliyor. Urgancıoğlu'nun uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Oymak ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

SEVGİLİSİNİ EĞLENCE MEKANINDA DARP ETTİ

Karizmasıyla da beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu'nun aşk hayatı da merak konusu. Ünlü oyuncu, uzun yıllar sosyetik güzel Derin Mermerci ile aşk yaşadı. Urgancıoğlu'nun bir gece kulübünde sevgilisi Derin Mermercioğlu'nu herkesin içinde darp ettiği iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

İddiaya göre, Beyoğlu'nda bir mekanda eğlenen Kaan Urgancıoğlu ve Derin Mermerci arasında kıskançlık nedeniyle kavga çıktı. Derin Mermerci, mekandaki kızlarla bakışan sevgilisini uyarınca ünlü oyuncunun alkol etkisiyle Derin Mermerci'nin saçlarına yapıştığı iddia edildi. Bu sırada çiftin yanında bulunan oyuncu arkadaşları Rıza Kocaoğlu, sosyetik güzeli Kaan Urgancıoğlu'nun elinden zor kurtardı. 

NUMARASINI DEĞİŞTİRİP YURT DIŞINA GİTTİ

Urgancıoğlu'nun bir dönem sevgilisi Derin Mermerci'yi geri kazanmak için güzel ismin Taksim'deki evinin kapısında beklediği, oyuncuyla barışmak istemeyen Derin Mermerci'nin ise numarasını değiştirip bir süre yurt dışında kaldığı iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading