Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu alkolün dozunu fena kaçırdı! Gazetecilerle birbirine girdi

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu alkolün dozunu fena kaçırdı! Gazetecilerle birbirine girdi

Yargı dizisinde Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir mekandan alkollü çıktı. Gazetecilerle sohbet etmek istemeyen Urgancıoğlu, kameralara saldırmaya çalıştı.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, önceki akşam menajerleriyle yemek yedi. Alkol kullanan oyuncu, mekan çıkışı kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla gerilim yaşadı.

"BANA HİÇBİR ŞEY SORAMAZSIN"

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, muhabirlerin soru sormasından rahatsız olan Kaan Urgancıoğlu, ısrarlı sorular üzerine "2 saattir bizi bekliyorsunuz. Alkol kullandım sizinle de konuşmayacağım. Menajerlerimle birlikte yemeğe geldim. Bir şey soracaksan sabah sorarsın. Bu saatte bana hiçbir şey soramazsın" dedi.

ARAYA MENAJERLER GİRDİ

Bir muhabirin "Biz de işimizi yapıyoruz. Gece bu saatte benimle röportaj yapabileceğini mi düşünüyorsun? Konuşmayacağımı söyledim, sen ne yapıyorsun hala" şeklinde sert çıktı. Urgancıoğlu, görüntü alan kamerayı tutunca menajeri araya girdi. Tartışma sonrası muhabirin adını ve çalıştığı kurumu soran oyuncu, hiçbir şey söylemeden uzaklaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading