Yandex Metrica

Yargı'nın Eren Komser'i Uğur Aslan kızıyla fotoğrafını paylaştı! Kızı Asya güzelliğiyle büyüledi

Yargı'nın Eren Komser'i Uğur Aslan kızıyla fotoğrafını paylaştı! Kızı Asya güzelliğiyle büyüledi

Büyük ilgiyle izlenen Yargı dizisinde Eren Komiser karakteriyle dikkat çeken Uğur Aslan, sosyal medya hesabından büyük kızıyla fotoğrafını paylaştı.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin üstlendiği Yargı dizisi, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide Eren Komiser'e hayat veren Uğur Aslan, özel hayatı ve yetenekleriyle son günlerde gündemden düşmüyor. Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon ile evli olan 3 çocuk babası Aslan, sete kendisini ziyarete gelen büyük kızıyla fotoğrafını paylaştı.

Oyunculuğunun yanı sıra müzik alanındaki yeteneğiyle de dikkat çeken Aslan, şimdilerde bir albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, kendisini görmek için sete gelen büyük kızı Asya ile fotoğrafını paylaştı. Başarılı oyuncu, "İlk göz ağrım kızım gelmiş sete ziyaretime" notunu yazdı.

Sema Ergenekon ve Uğur Aslan'ın kızı Asya, güzelliğiyle herkesi büyüledi. 

Sema Ergenekon ve Uğur Aslan, üniversite yıllarında tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin 3 çocuğu bulunuyor. İşte Uğur Aslan ve ailesinin bazı fotoğrafları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading