Yandex Metrica

Yargı'nın Avukat Seda'sı Nergis Öztürk'ün eşi herkesin yakından tanıdığı biriymiş! Bakın o isim kim çıktı

Yargı'nın Avukat Seda'sı Nergis Öztürk'ün eşi herkesin yakından tanıdığı biriymiş! Bakın o isim kim çıktı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisi pazar akşamları izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Engin'in teyzesi Seda'yı canlandıran Nergis Öztürk hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin

27.03.2024, 01:06

Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve heyecanlı hikayesiyle pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizide 'Avukat Seda' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nergis Öztürk'ün eşi bakın kim çıktı...

Nergis Öztürk, 1980 yılında öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni bir babanın kızı olarak Kocaeli'de dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk dalında yüksek lisans yaptı.

Oyunculuk kariyerine 2005 yılında Körfez Ateşi dizisiyle adım atan Öztürk, Karayılan, Hatırla Sevgili, Doktorlar, Avlu gibi yapımlarda rol aldı. Şimdilerde fenomen dizi Yargı'da rol alan Öztürk'ün eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı.

Nergis Öztürk, Uyanış Büyük Selçuklu, Yalancı ve Bizim Hikaye gibi projelerde rol alan Cemal Toktaş ile evli.

Çiftin bu evlilikten bir çocukları bulunuyor.Nergis Öztürk ve Cemal Toktaş, birçok tiyatro oyununda birlikte sahne alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading