Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yargı dizisinin hayranlarına müjde! Yılın en iyi dizisi seçildi…

Yargı dizisinin hayranlarına müjde! Yılın en iyi dizisi seçildi…

Yargı dizisi yılın en iyi dizisi seçildi. Yılın en iyi oyuncuları ise, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu oldu. İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:40

Engelsiz Yaşam Vakfı “Yılın En İyileri” ödül töreni düzenledi. Engelsiz Yaşam Vakfı Kanal D ekranlarının en çok izlenilen dizisi olan “Yargı” yılın en iyi dizisi, Yargı dizisinin başrol oyuncuları Pınar Deniz En İyi Kadın Oyuncu ve Kaan Urgancıoğlu En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır.

Ilgaz kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde olacaklardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading