Yandex Metrica

Yargı dizisinde Kadir Şeker sahnesi sosyal medyayı salladı

Yargı dizisinde Kadir Şeker sahnesi sosyal medyayı salladı

Kadir Şeker vakası, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırıldı. Yargı dizisindeki Kadir Şeker sahnesi kısa sürede Twitter'da gündem oldu ve TT listesine girmeyi başardı.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümü yine nefesleri kesti. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı 'Yargı' dizisinde Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. Reyting rekorları kıran dizide "Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum" sözleri Twitter'da gündem olurken Kadir Şeker için binlerce tweet atıldı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

KADİR ŞEKER OLAYI UNUTULMADI

Diziye damga vuran sahneler arasında yer alan bir kesitte 2020 yılında darp edilen bir kadını kurtarmak isterken bir kişinin ölümüne nsebep olan ve bu yüzden olduğu için tutuklanarak cezaevinde yatan Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. Dizide bir kadına yardım ederken başka bir kişinin ölümüne neden olan şahıs şu ifadeleri kullandı; "İyilik yaptığım için 10 yıl yattım ben. Parkta dövülen bir kadını kurtarmaya çalıştım. Yardım çığlıklarına koştum. Adam, kadını bildiğin öldürüyordu. Sırf kadını kurtarmak için iyilik için yerden taş alıp vurdum. Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum. 10 yıl yattım kimse benim için bir şey yapmadı"

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

PINAR DENİZ: BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR

Dizide Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz’de Twitter hesabından Kadir Şeker paylaşımı yaparak ''Boğazım düğümleniyor..Kadir Şeker'' ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading