Yandex Metrica

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılık açıklaması! Ayrılık nedeni ihanet mi? Bomba sözler

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılık açıklaması! Ayrılık nedeni ihanet mi? Bomba sözler

4 yıldır aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrıldıkları öne sürülmüştü. İkili cephesinden beklenen açıklama geldi. Çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile ayrıldıklarını duyurdu.

Magazin

02.03.2024, 23:22

2018 yılında aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu ve Yazıcıoğlu yollarını ayırdı. Yazıcıoğlu'nun, sevgilisi Afra ile rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi hallerinden rahatsız olduğu için tartışma yaşadıkları öne sürülmüştü. Yazıcıoğlu'nun ise Darmaduman dizisindeki partneri Hafsanur Sancaktutan ile yakınlaştığı iddia edildi. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"ÜÇÜNCÜ KİŞİNİN DAHİLİ BULUNMAMAKTADIR"

Çıkan haberlerin ardından gözler Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'ndan gelecek açıklamaya çevrilmişti. Saraçoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz.

Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading