Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yalı Çapkını'nın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu o sözlere isyan etti! Hastalarının en çok neye kızdığını açıkladı

Yalı Çapkını'nın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu o sözlere isyan etti! Hastalarının en çok neye kızdığını açıkladı

Hikayelerinden uyarlanan dizilerle tanınan Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarının hikayelerini ifşa etmesiyle sık sık eleştirilerin hedefi oluyordu. Ünlü psikiyatr, yaptığı açıklamada eleştirilere isyan etti.

Magazin

15.02.2024, 16:38

Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi dizilerin hikayelerine imza atan, şimdilerde ise reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisiyle gündeme gelen Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarının hikayelerini ekrana getirmesi nedeniyle eleştiriliyordu.

Geçtiğimiz günlerde tarihçi İlber Ortaylı tarafından da eleştirilen Gülseren Budayıcıoğlu, eleştiriler üzerine bir açıklama yaptı. Ünlü psikiyatr, hastalarının hikayelerini ifşa ettiği yönündeki eleştirilere isyan etti.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"HER KESİMDEN İNSANIN DOKTORU OLDUM"

Budayıcıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Hasta dosyalarından senaryo yazdığım, Hipokrat yeminimi unuttuğum, bunu sırf bol para kazanmak için yaptığım, bana gelen hastaların sırlarını ifşa ettiğim, doktor bile olmadığım, dört yıllık psikoloji mezunu olduğum, etik olmayan şeyler yaptığım şeklinde medyadaki haberleri görünce çok üzüldüm doğrusu.

Bu güne kadar hastalarıma hep zevkle, çok özenerek hizmet ettim. Türkiye coğrafyasında yaşayan hemen her kesimden insanın doktoru oldum ve bununla hep gurur duydum. Yıllarca bazen yüz yüze, bazen telefon görüşmeleriyle izledim onları. Belki psikiyatrik yardım aldığını çevresine söylememiştir diye, yıllardır bana gelen insanları yolda gördüm, restoranda gördüm, onlar selam vermedikçe selam vermedim.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"KİMSENİN SIRRINI ASLA İFŞA ETMEDİM"

Kimsenin sırrını asla ifşa etmedim. Hasta dosyalarının başkaları tarafından görülmemesi, okunmaması için azami dikkat sarf ettim. Gerçek hikâyeleri, onları kimsenin tanımayacağı şekle getirip öyle yazdım. Buna çok özen gösterdim. Önemli olan hikâyenin özüydü, verdiği mesajdı, bunu kimin yaşadığı önemli değildi zaten ama yaşananlar gerçekti.

Bugüne kadar tek bir hastam bundan rahatsız olmadığı gibi, bana o kadar çok güvendiler ki, yazdığıma değil, en çok yazmadığıma kızdılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading