Yandex Metrica

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in aşk açıklaması sosyal medyayı salladı! 'Aşka inanmıyorum' dedi, yorumlar peş peşe geldi

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in aşk açıklaması sosyal medyayı salladı! 'Aşka inanmıyorum' dedi, yorumlar peş peşe geldi

Mert Ramazan Demir'in başrolünde Afra Saraçoğlu ile birlikte yer aldığı Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizide Ferit karakterine hayat veren oyuncu, önceki gün Vogue'a verdiği röportajında aşk hayatıyla ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını, yeni sezonda ekrana damgasını vuran yapım oldu. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi, reytinglerde zirvedeki yerini rakiplere bırakmıyor. 

Reytinglerde dengeleri değiştiren Yalı Çapkını, dijital platformlarda da başarısını sürdürüyor. Dizinin YouTube kanalı 1 milyon aboneyi aştı. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"BİRİNİ TANIMAKLA İLGİLENİYORUM"

Dizinin çapkın karakteri Ferit'e hayat veren Mert Ramazan Demir de son günlerin en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Oyuncu, önceki gün Vogue'a özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.  Aşk hayatı merak edilen ünlü isim, "Aşka inanmıyorum. Ben hayatta birini tanımakla ilgileniyorum. Birisiyle vakit geçirmekle ve o kişiyi tanımakla alakadarım" ifadelerini kullandı. 

Oyuncunun o sözleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading