Yandex Metrica

Yalı Çapkını'nda ağızları açık bırakacak sır! Halis Ağa ile Hattuç Ağa'nın çocuğu ortaya çıkıyor! Meğer o kişi...

Yalı Çapkını'nda ağızları açık bırakacak sır! Halis Ağa ile Hattuç Ağa'nın çocuğu ortaya çıkıyor! Meğer o kişi...

Star TV'nin gerçek bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi, cuma akşamları milyonları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Diziyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Magazin

24.04.2024, 17:36

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenen ve gerçek bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Cuma akşamları tüm rakiplerini geride bırakan dizi, dijital platformlarda da rekor kırıyor. Sevilen dizi, her bölümüyle sosyal medyada adından söz ettirmeyi başarıyor.

Diziyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Hattuç Hala ve Halis Ağa'nın aşkı izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu. İkilinin bir çocuğu olduğu öne sürüldü. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ABİDİN HALİS AĞA'NIN ÇOCUĞU MU?

Dizide Ferit'in sürekli yanında olan ve desteğini esigemeyen Abidin'in, dizinin afişinde ön koltukta oturması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada Abidin'in Hattuç Hala ve Halis Ağa'nın çocuğu olabileceği öne sürüldü. 

Halis ağa'nın Abidin'e davranış şekli de gözlerden kaçmadı. Takvim'in haberine göre, ilerleyen bölümlerde Abidin'le ilgili sırrın açığa çıkacağı ve Korhan ailesini dağıtacağı söyleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading