Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yalı Çapkını İfakat'in yaşadıkları herkesi şoke etti! Orhan'la aşklarının perde arkası ortaya çıktı! Meğer ikisi..

Yalı Çapkını İfakat'in yaşadıkları herkesi şoke etti! Orhan'la aşklarının perde arkası ortaya çıktı! Meğer ikisi..

Yalı Çapkını dizisi kısa süre içinde izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını'na İfakat ve Orhan'ın yasak aşkı damgasını vurdu. İkilinin hikayesi de ortaya çıktı.

Magazin

27.03.2024, 10:58

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin bir araya geldiği Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz haftalarda izleyici karşısına çıktı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi, ilk bölümden itibaren büyük ses getirmeyi başardı. 

Geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak reyting rekorları kıran dizi, son bölümüyle reytinglerde 10 bandını geçerek zirvedeki yerini korudu. Ekranlarda fırtınalar estiren Yalı Çapkını'nda en çok konuşulanlardan biri de Orhan ve İfakat arasındaki yasak aşk. İkilinin hikayesine dair bazı iddialar ortaya atıldı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

AŞKLARI EVLENMEDEN ÖNCE BAŞLAMIŞ

Sosyal medyada konuşulan iddialara göre, İfakat ve kocası tanışmadan önce Orhan ile aşk yaşıyorlarmış. Ancak Orhan'ın abisinin İfakat'i istemesi sonrası Orhan sessiz kalmak zorunda kalmış. Orhan'ın abisi ölene kadar ikilinin birlikte olduğu da öne sürüldü. 

İfakat'in ailesinin bu durumu kabul etmediği, bu nedenle kocası ölmesine rağmen konakta kalmaya devam ettiği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading