Yandex Metrica

Yalı Çapkını dizisinde kimsenin fark etmediği detay! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi! Meğer o yalı...

Yalı Çapkını dizisinde kimsenin fark etmediği detay! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi! Meğer o yalı...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi yeni sezona damgasını vuran yapım oldu. Milyonları ekran başına kilitleyen dizinin çekildiği yalı hakkında kimsenin fark etmediği bir detay ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 20:02

OGM Pictures'ın yeni sezonda Star TV için hazırladığı Yalı Çapkını dizisi ilk bölümünden itibaren büyük ses getirmeyi başardı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu ve Emre Altuğ gibi isimlerin yer aldığı dizi, ekranlarda fırtınalar estiriyor. Milyonları ekran başına kilitleyen dizi, her hafta yeni bölümüyle reyting rekorları kırıyor.

Sevilen dizi, son bölümüyle de reytinglerde 3 kategoride birinci olmayı başardı. Her sahnesiyle konuşulan Yalı Çapkını ile ilgili kimsenin fark etmediği bir detay ortaya çıktı. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

YALININ GELİRİ ENGELLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLANIYOR

Dizinin çekildiği yalı'nın Sabancı ailesine ait olduğu ve elde edilen gelirin Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlandığı ortaya çıktı. Bölüm sonunda ekrana gelen "Sabancı Yalısı'nı çekimlerimiz için bize açan ve elde edilen geliri Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlayan değerli Dilek Sabancı'ya teşekkür ederiz."  yazısı dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading