Yandex Metrica

Yağlarını aldırdığı iddia edilen Oğuzhan Koç'tan fotoğraflı yanıt! Haberleri ti'ye aldı

Yağlarını aldırdığı iddia edilen Oğuzhan Koç'tan fotoğraflı yanıt! Haberleri ti'ye aldı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Oğuzhan Koç'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atmıştı. Şarkıcının Demet Özdemir'in isteğiyle yağlarını aldırmak için bıçak altına yattığını öne sürmüştü. Hakkında çıkan haberlere Oğuzhan Koç'tan fotoğraflı yanıt geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:54

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde evlenme kararı alan ve şimdilerde düğün hazırlıkları yapan çiftten Oğuzhan Koç'la ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

LİPOSUCTİON İDDİASI

Onur Akay, Koç'un göbek ve kalça yağlarından kurtulmak için Liposuction yaptırdığı, bu nedenle ödem ve morluklarının oluştuğunu iddia etti. Akay, "Ayrıca baş dönmesi ve ağrı gibi problemler yaşadığını da öğrendiğim Oğuzhan, düzenli olarak masaj yaptırıyor ve korse de takıyormuş. Liposuction yaptırmasını da Demet önermiş." ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM'DAN Tİ'YE ALDI

Oğuzhan Koç ise hakkında çıkan 'yağ aldırdı' haberlerini sosyal medyadan ti'ye aldı. Koç, kendisini efektle şişmanlattığı bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading