Yandex Metrica

Var mısın Yok musun zengini şimdi ne yapıyor? Son hali hayrete düşürdü

Var mısın Yok musun zengini şimdi ne yapıyor? Son hali hayrete düşürdü

Bir dönemin en çok izlenen programlarından "Var mısın Yok musun?" yarışmasına 130 kez başvuran ve 500 bin TL kazanan Ülkühan Yılmaz, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Yılmaz'ın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin

21.03.2024, 01:40

Acun Ilıcalı'nın yıllar önce sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun yarışması bir döneme damgasını vurmuştu. Yarışmaya 130 kere başvuran Ülkühan Yılmaz, büyük ödül olan 500 bin TL'nin sahibi olmuştu. Yarışmaya katıldığı dönem 30 yaşında olan Ülkühan Yılmaz son haliyle gündeme geldi. Yarışmacının yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

Show TV'de ekrana gelen Var mısın Yok musun programında Ülkühan Yılmaz, Hamdi Bey'in 128 bin TL'lik teklifini reddetmişti. "Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum" diyerek kutusuna gitmek istemişti. Yılmaz'ın kutusundan 500 bin TL'lik ödül çıkmıştı.

Maddi durumu iyi olmayan 10 çocuklu bir aileden geldiğini anlatan Yılmaz, kazandığı büyük ödülü kardeşleri arasında paylaştıracağını söylemişti. Yıllar önce beynindeki tümör nedeniyle iki kez ameliyat olan Yılmaz, şimdi 43 yaşında. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Yılmaz'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

İşte Ülkühan Yılmaz'ın son hali...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading