Yandex Metrica
SON DAKİKA
Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş setinde yaşananları ifşa etti, sosyal medya ayağa kalktı! 'Bana sopalarla giriştiler'

Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş setinde yaşananları ifşa etti, sosyal medya ayağa kalktı! 'Bana sopalarla giriştiler'

Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünü üstlendiği Üç Kuruş dizisinde tartışma yaşadığı ve seti terk ettiği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:32

Show TV'nin bu sezon ekrana getirdiği Üç Kuruş dizisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Dizide Kartal rolüne hayat veren Uraz Kaygılaroğlu'nun yönetmenle kavga ettiği öne sürüldü. İddiaya göre yoğun iş programı nedeniyle bunalan Kaygılaroğlu seti bırakıp gitti. Ertesi gün döndüğünde ise yönetmen Sinan Öztürk ile tartışma yaşadı. Yaşananların ardından Ay Yapım'dan oyuncuya uyarı da geldiği belirtilmişti.

Önceki akşam Üç Kuruş oyuncuları kutlama yemeğinde görüntülendi. Başrolde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, sette tartışma yaşandığına ilişkin iddialar hakkında konuştu.

"HERKESİN İÇİNDE DÖVDÜ BENİ"

Magazinburada'nın haberine göre Kaygılaroğlu, "Evet, evet. Sinan abi biraz saldırdı bana, birkaç kez dövdü beni herkesin içinde. Kerem bey sopalarla girişti bana. Çukur ekibinden sağlam bir ekip var arkalarında tabi. Ama tatlıya bağlandı, ben de darp raporu almadım, onlar da uyarı ile geçti." diyerek iddiaları tiye aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading