Yandex Metrica

Ünlü YouTuber Berkcan Güven'den anneannesi Şahide Türe'ye duygusal veda! Çok üzgünüm anneannem

Ünlü YouTuber Berkcan Güven'den anneannesi Şahide Türe'ye duygusal veda! Çok üzgünüm anneannem

Ünlü YouTuber Berkcan Güven'den anneannesi Şahide Türe'ye duygusal veda! Çok üzgünüm anneannem! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:33

Ünlü YouTuber Berkcan Güven'in videolarında sık sık yer alan anneannesi Şahide Türe, hayatını kaybetti. Berkcan Güven sosyal medya hesabından anneannesi Şahide Türe'ye veda mesajı paylaştı. Güven paylaşımında "Bir nesil senin gidişine üzgün, buruk. huzurlar içinde uyu canım anneannem" ifadelerini kullandı. Bir yıldır Sapanca'da tedavi gören Türe'yi uzun zamandır Berkcan Güven'in paylaşımlarında yer almıyordu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"BİR NESİL SENİN GİDİŞİNE ÜZGÜN"

Güven Twitter hesabından ilk olarak "Hiç mutlu değilim derdin şimdi dedemin yanında senden mutlusu yoktur" tweetini attı. Ancak ünlü fenomen bu tweeti silerek "Bir nesil senin gidişine üzgün, buruk. Huzurlar içinde uyu canım anneannem" tweetini paylaştı. Güven daha sonra çok duygusal bir Instagram postuyla anneannesine veda etti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"BANA YENİ BİR HAYAT VERDİN"

Instagram hesabından anneannesi Türe ile çekilen fotoğrafını paylaşan Güven duygusal bir mesaj yazdı. Berkcan Güven paylaşımında şunları söyledi: "Tek başına o evde bir gün boyunca yardım bekledin. Hastaneye götürdüğümüzde doktorlar düzelmez, yürüyemez dedi hiçbirini dinlemedin yaşama tutundun yaşam sana vurdukça sen daha fazla ayağa kalktın espriler yaptın, danslar ettin milyonlarca insanı güldürdün. Herkes 'anneannesiyle dalga geçiyor' diyordu ama bilmiyorlardı ki beraber o eğlendiğimiz zamanlarla hayata döndün, bana yeni bir hayat verdin."

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"EN ANLAMLANDIRAMADIĞIM GÜN"

"Evde oturup sadece sohbet ettik ve tüm türkiye bunları izledi, sen hiçbir şeyin farkında bile değildin bir bebek gibi olanları izledin ne olduğu konusunda hiçbir fikrin yoktu belki güzel olan tarafı bu doğallığımızdı. Ama kötü haber dün geldi hayatımın en anlamlandıramadığım günüydü, hala kabul etmek istemiyorum gidişini, hala eve gittiğimde yatağındasındır belki diye şartlıyor beynim kendi kendimi.

“Çok üzgünüm anneannem. Hastalığın ilerlediği için Sapanca'daydın son bir sene, eskisi gibi görüşemedik, sohbet edemedik.2 hafta önce yanına geldim seni gördüm uyuyordun ben odaya girince direkt geldiğimi anladın yarı uykulu bana işaret yaptın sonrası yok bilseydim böyle olacağını gitmezdim. Sana bir elveda bile diyemedi torunun çok üzgünüm. Dedemin yanındasın artık kanatlanıp uçtun yanımızdan.”

“Çünkü onlar kendi anneanneleri Şahide Türe'yi kaybetti. Rahat uyu anneannem sen nasıl hayat sana her vurduğunda ayağa kalktıysan aynısını şimdi ben yapacağım. Yerin cennet ona hiç şüphem yok seni çok seven torunun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading