Yandex Metrica

Ünlü tasarımcıdan Gülben Ergen'e şoke eden suçlama! Sosyal medyada isyan etti! 'Elbisemi para ödemeden...'

Ünlü tasarımcıdan Gülben Ergen'e şoke eden suçlama! Sosyal medyada isyan etti! 'Elbisemi para ödemeden...'

Şarkıcı Gülben Ergen, yeni şarkısı için çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü isim, bir tasarımcının kendisine tepkisiyle gündeme geldi. Halil Ülgü, şarkıcının kendisinden elbise istediğini ancak parasını ödemeden giydiğini öne sürdü.

Magazin

23.01.2024, 19:54

Gülben Ergen, hem kariyerindeki başarısı hem özel hayatıyla zaman zaman gündeme geliyor. Şimdilerde yeni şarkısı için stüdyoya girmeye hazırlanan şarkıcı, sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı. Siyah bir elbiseyle verdiği pozunu paylaşan Ergen'e elbisenin tasarımcısından büyük tepki geldi.

Gülben Ergen, paylaşımına "Sessiz ve derinden... Bir süre stüdyoya girip yepyeni bir Gülben'le geliyorum. 2022'yi elimiz, özümüz, sözümüz yüreğimizde kapatacağız... Biz susacağız şarkımız konuşacak..." notunu yazdı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK BİR SİNİR VE KIRILMIŞLIK"

Elbisenin tasarımcısı Halil Ülgü'den şarkıcıya tepki geldi. Ülgü, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Herkesten çok özür dileyerek büyük bir sinir ve kırılmışlık haliyle yazıyorum. Bu ülkede emek veriyorsunuz, zor şartlara rağmen işinizi layıkıyla yapıyorsunuz, beyefendi davranıyorsunuz hiçbir işe yaramıyor.

Benden elbise isteyip, parasını ödemeden giyip bir de isim yazmamak nedir? Ne kaybedilir kıyafet tasarımcısının ismini yazarsanız? Sizinki emek de, bu emek değil mi? Daha önce de yaptınız aynısını ve kibarca rica ettim. Kusura bakmayın ama buna mesleğe, emeğe ve kendime saygım için artık bir dur demek istiyorum."


 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"SÖZLEŞMEYE UYMASI İÇİN DEFALARCA UYARDIK"

Ünlü tasarımcı, bir başka paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Gülben hanıma PR çalışması karşılığında 2 elbise verdik. Birincisini bundan aylar önce isim yazmadan, sayfasında kullandı. Kendisinden ve bu çekim için çalıştığı stylinginden bunun olmaması gerektiğini ve isim yazıp sözleşmeye uyması gerektiğini belirttik. O da kendisine defalarca belirtti ve ben de bizzat kendisiyle yazıştım. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"ÖRTBAS ETMEK İÇİN SAYFAMIZI ENGELLEDİ"

İkinci (bu fotoğraftaki siyah tulum elbise) elbisemizi paylaşırken gayet nezaketli bir şekilde ismimizi yazması gerektiğini de belirttik. Sonra Gülben hanım sebebini anlamadığımız bir şekilde yine isim yazmadan haute couture işçilikli bu elbisemizi isim yazmadan sayfasında kullandı. Kendisine büyük bir sabırla yine yazdık ve etiketlemediği, yazmadığı gibi şimdi de olayı örtbas etmek için sayfamızı engellemiş. 

Gerçekten pes! Soruyorum buradan kamuoyuna ve sevgili Gülben Ergen'e, bunun bir mantığı, iyi tarafı, açıklaması nedir? Bu mudur? Bu ülkede insanlar ünlülerimizi en masum ve güzel yerlerine koyarlar, onlara inanırlar. Bu insanların desteğini ve inancını kullanmak ne kadar etik? Unutmayın çok sevgili Gülben hanım, "Herkese her şey olur" Beni engelleseniz ne olur, engellemeseniz ne olur. Ama bu yaptığınız size ve sevenlerinizin sevgisine hiç yakışmaz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading